Om si Societate

Intrebări frecvente

Cum ma autentific ?
Răspuns:
Pentru a va autentifica in portal, accesati butonul "Autentificare" din meniul din partea stanga. Acesta va deschide o fereastra in care trebuie sa completati campurile "Nume de utilizator" si "Parola" cu datele care v-au fost furnizate de catre administratorii paginii.
Cum imi creez cont ?
Răspuns:
Pentru a va crea un cont nou, accesati pagina de Autentificare, apoi alegeti optiunea "Solicitati un cont nou". In pagina afisata trebuie introduse datele cerute in campurile "Username", "Parola", "Nume", "Prenume", "Email" si apasat butonul "Salveaza". In urma acestei actiuni, cererea dumneavoastra va fi preluata de un administrator, iar contul cerut va fi creat in cel mai scurt timp.
Cum pot face o cautare avansata ?
Răspuns:
Pentru a efectua o cautare avansata, introduceti textul dorit in sectiunea "Cautare" din meniul din dreapta si apasati tasta Enter (sau click pe pictograma asociata). In fereastra cu rezultatele cautarii, va fi disponibila si optiunea "Cautare avansata". In cadrul cautarii avansate, se pot alege tipul continutului cautat, unul sau mai multe cuvinte cheie si limba in care a fost scris. Prin alegerea unuia sau mai multor criterii din cele enumerate mai sus si apasarea butonului "Cautare avansata", se va efectua cautarea dorita.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.