Om si Societate

Blogul lui balan.floarea

grupa nr.2, ses. 2_Giurgiu-Sa reflectam

Dragi colegi, As dori sa precizati ce relevanţă credeţi că au competenţele sociale si civice pentru disciplina Cultură civică? Dar pentru alte discipline socio-umane pe care le predaţi?
Româna

grupa 2_ses 2_Giurgiu- tema de reflectie

Dragi colegi, reflectaţi asupra caracterizării generale a competenţelor cheie spirit de iniţiativă si antreprenoriat si a învăţa să înveţi. Identificaţi un punct de intersecţie si de susţinere reciprocă între competenţele analizate. De exemplu, un astfel de punct de intersecţie si de interacţiune reciprocă este legat de contextul în care manifestă: acasă, la locul de muncă, în societate. Ce părere aveţi?
Româna

grupa nr.1, ses. 2_Giurgiu_ reflectie

Dragi colegi, Internetul face parte din viata noastra, dar stim ca nu tot ce este prezentat acolo si nici pentru orice varsta, acesta nu este benefic. As dori sa va spuneti punctul de vedere cu privire la avantajele si dezavantajele pe care le are folosirea internetului de catre elevi.
Româna

grupa nr.1, ses. 2_Giurgiu-Sa reflectam

Dragi colegi, As dori sa va spuneti punctul de vedere referitor la modalitatea in care se asigură în mod concret, la nivelul scolii, parcursuri flexibile si diferenţiate pentru elevii din gimnaziu, prin intermediul planului-cadru de învăţământ? Dar pentru elevii din liceu?
Româna

grupa nr.1, ses. 2_Giurgiu

Dragi colegi, as dori sa reflectam asupra modalitatii in care curriculum-ul nucleu asigura egalitatea sanselor pentru elevii din sistemul de invatamant?
Româna

grupa nr.1 Giurgiu

Dragi colegi,

As dori sa reflectam la urmatoarele teme:

1. Este adecvat sistemul creditelor profesionale trensferabile in evaluarea Dvs. profesională?

2.În ce măsură considerați ca veți particpa la proiecte de formare continuă naționale și/sau internaționale?De ce? Proiecte de formare continuă directe și/sau online? De ce?

Româna

Grupa nr. 1 Giurgiu_ tema _reflectie

Dragi colegi,

Aș dori sa reflectati la intrebarea: Este profesorul "expert " în activitatea sa?

Româna

Grupa_nr_1_Giurgiu_ teme de reflectie

Dragi colegi,

Pentru că tot sunt atât de aproape examenele naţionale, vă propun să preyentaţi experienţa Dvs. vis-a-vis de:

1. Strategii/metode utilizate astfel încât să se realizeze o integrare optimă a evaluării curente/continue cu examenele naţionale.

şi

2.Care sunt avantajele şi dezavantajele evaluării digitale în raport cu formele clasice de evaluare?

 

Româna

de reflectat

Dragi colegi,

Intrucat nu am putut intra cateva zile pe platforma, va rog, in continuarea discutiilor de la curs sa reflectati asupra urmatoarei probleme:

Care sunt principalele avantaje ale integrarii TIC în studiul disciplinelor socio-umane? Pot fi identificate dezavantaje sau riscuri ale utilizării TIC  în studiul disciplinelor socio- umane?

Româna
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.