Om si Societate

Blogs

grupa nr. 2 ses. 2 Giurgiu

Dragi colegi, In continuarea discutiilor de la curs si aproape de data evaluarii acestuia as dori sa reflectati si sa va spuneti punctul de vedere cu privire la necesitatea structurarii unui plan de cariera in conditiile in care cadrul didactic trebuie sa devina un profesionist. Va multumesc si va astept la evaluare.
English

evaluare finala

Strategie de invatare;prezentare ppt;portofoliu curs prof. Mihalea Steluta
English
picos.mihaela's picture

comptente generale

COMPETENŢE GENERALE / COMPETENŢE SPECIFICE CUNOAŞTEREA ŞI IUBIREA LUI DUMNEZEU CA FUNDAMENT AL MÂNTUIRII ŞI DESĂVÂRŞIRII OMULUI 1.2 Recunoaşterea iubirii lui Dumnezeu pentru oameni în minunile şi învăţăturile Sale Manifestarea valorilor şi a cunoştinţelor religioase în propriile atitudini şi comportamente 3.1 Prezentarea structurii şi a importanţei Sfintei Scripturi şi a Sfintei Tradiţii. Proiect de lectie Propunător:PICOŞ MIHAELA ARA Data Şcoala Gimnazială Nr.28, Galaţi Clasa a VII-a Disciplina-Religie
English

Este profesorul un expert în activitatea sa? Argumentaţi punctul dumneavoastră de vedere

Da, profesorul poate deveni o persoană care posedă cunoștințe temeinice într-un anumit domeniu, dar pentru a fi cu adevarat expert, nu este suficient sa fie doar foarte bine documentat, adica sa fie doar un bun teoretician, este NECESAR sa fie un bun practician. Facta, non verba dixit!!! Iar aici ma refer la a stii CUM sa impartasesti ceea ce cunosti, celor pe care ii indrumi, mai ales celor care nu vor sa te asculte. Aici intervine frumusetea artei de a preda, in a castiga atentia, respectul si dorinta elevului de a cunoaste un domeniu "neinteresant" pana atunci.
English

Pro sau contra Internet? Argumentaţi!

Internetul şi tehnologia informatică ne asaltează zi de zi, suntem înconjuraţi permanent de informaţie în timp real, aceasta ne ghidează viaţa aproape fără să ne dăm seama. Dacă am putea să ne transpunem în urma cu zece ani cu siguranţă n-am mai recunoaşte viaţa noastră. Lumea s-a schimbat şi noi trebuie să ţinem pasul cu ea. Elevii noştri s-au “născut” cu computerul spre deosebire de mulţi dintre noi care am învăţat să-l folosim. Dacă noi ca educatori nu ne adaptăm există riscul să se creeze o falie între noi şi elevi.
English

evaluare finala

portofoliu cursant Jipa Roxana prezentarea unei piese din portofoliu pe discipline religie
English

evaluare finala

portofoliu cursant Jipa Roxana prezentarea unei piese din portofoliu pe discipline religie
English

evaluare finala

portofoliu cursant Jipa Roxana prezentarea unei piese din portofoliu pe discipline religie
English

Educatia contemporana

Educatia moderna este o necesitate. Ritmul social si schimbarea paradigmelor culturale impun o recalibrare a continuturilor si a modului de procesare a informatiilor. Sistemul psihic uman de maine ne va critica pe toti daca nu il sprijinim sa devina superior.
English

Pages

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.